ثبت نام كاربر|ورود به سايت|دوشنبه, 17 بهمن 1390
       
رویدادهای مهم
 
 
اخبار قالی
خروجی خبر   چاپ  

 

اجراي بيمه قاليبافان به استان‌ها ابلاغ نشده است

 

 

تاریخ درج خبر : شنبه, 09 مرداد 1389 منبع خبر: روابط عمومی اتحادیه قالی تبربز

نادر فضل‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: اين در حالي است كه بخشي از اين مصوبه در حال اجراست و آن نيز مربوط به كساني است كه پيش از اين بيمه بودند و درخواست خود را براي تداوم بيمه خود به ادارات تامين اجتماعي اعلام كرده باشند.
وي اضافه كرد: در اين صورت بيمه شده مابه‌ التفاوت هفت درصد بيمه خود را پرداخت مي‌كند.
فضل‌زاده تاكيد كرد: درصورت ابلاغ دستورالعمل اجرايي بيمه قاليبافان، آمادگي ارائه خدمات به اين قشر زحمت‌كش را نيز داريم.
مديركل تامين اجتماعي آذربايجان شرقي در خصوص بيمه زنان خانه‌دار نيز اظهار داشت: در حال حاضر بيمه زنان خانه‌دار از طريق قرارداد مشاغل آزاد محسوب مي‌شود و تخفيف خاصي به آن اعمال نمي‌شود.
فضل‌زاده همچنين از اجراي قانون بيمه كارگران ساختماني در آينده نزديك خبر داد و گفت: بر اساس تغييرات جديد بيمه كارگران ساختماني، فعالان اين بخش علاوه بر بهره‌مندي از خدمات بيمه تامين اجتماعي در موقع حادثه از خدمات درماني اين دفترچه‌ها هم مي‌توانند استفاده كنند.
فضل‌زاده تاكيد كرد: كارگران ساختمان پس از دريافت كارت مهارت از سازمان فني و حرفه‌اي بايد به يكي از ادارات تامين اجتماعي مراجعه و از خدمات اين بيمه بهره كافي را ببرند.
وي اضافه كرد: سازمان فني و حرفه‌اي استان آمادگي دارد تا پس از اخذ آزمون‌هاي حرفه‌اي كارت مهارت را براي كارگران ساختماني صادر كند.

* صدور 812 هزار دفترچه بيمه
مديركل تامين اجتماعي آذربايجان شرقي اظهار داشت: بر اساس شاخص‌هاي برنامه پنج‌ساله چهارم، بايد تعداد بيمه شدگان اصلي استان به 276 هزار نفر مي‌رسيد كه اين رقم به 450 هزار نفر يعني 63 درصد بيشتر از برنامه افزايش يافته است.
وي، تعداد بيمه‌شدگان تبعي بر اساس برنامه توسعه را 864 هزار نفر خواند و تاكيد كرد: اين در حالي است كه در پايان سال 1388 يعني سال پاياني برنامه چهارم توسعه به يك ميليون و 300 هزار نفر رسيد.
فضل‌زاده اضافه كرد: قرار بود تا پايان اين برنامه تعداد مقرري‌بگيران استان به 6 هزار و 866 نفر برسد كه اين رقم از مرز 9 هزار و 585 نفر گذشت.
مديركل تامين اجتماعي آذربايجان شرقي در ادامه به نسبت بيمه‌شدگان به جمعيت فعال استان را در ابتداي برنامه چهارم توسعه 25.33 درصد خواند و افزود: اين رقم در پايان سال گذشته به 40 درصد رسيد در حالي كه پيش‌بيني برنامه 30 درصد بود.
وي، تعداد دفترچه‌هاي درماني صادر شده در استان را تا پايان سال گذشته 812 هزار و 500 فقره اعلام كرد و اظهار داشت: بازرسان اين اداره كل در طول سال گذشته از كارگاه‌هاي موجود در استان 55 هزار و 365 مرتبه بازرسي انجام داده‌اند.

*450 هزار بيمه شده در آذربايجان شرقي
مديركل تامين اجتماعي آذربايجان شرقي در ادامه با ارائه گزارشي از روند فعاليت‌هاي اين اداره كل اظهار داشت: بر اساس شاخص‌هاي برنامه پنج‌ساله چهارم بايد تعداد بيمه شدگان اصلي استان به 276 هزار نفر مي‌رسيد كه اين رقم به 450 هزار نفر يعني 63 درصد بيشتر از برنامه افزايش يافته است.
وي تعداد بيمه شدگان تبعي بر اساس برنامه توسعه را 864 هزار نفر خواند و تاكيد كرد: اين در حاليست كه در پايان سال 1388 يعني سال پاياني برنامه چهارم توسعه به يك ميليون و 300 هزار نفر رسيد.
فضل‌زاده اضافه كرد: قرار بود تا پايان اين برنامه تعداد مقرري بگيران استان به 6 هزار و 866 نفر برسد كه اين رقم از مرز 9 هزار و 585 نفر گذشت.
مديركل تامين اجتماعي آذربايجان شرقي در ادامه به نسبت بيمه شدگان به جمعيت فعال استان را در ابتداي برنامه چهارم توسعه 25.33 درصد خواند و افزود: اين رقم در پايان سال گذشته به 40 درصد رسيد در حالي كه پيش‌بيني برنامه 30 درصد بود.
وي تعداد دفترچه‌هاي درماني صادر شده در استان را تا پايان سال گذشته 812 هزار و 500 فقره اعلام كرد و اظهار داشت: بازرسان اين اداره كل در طول سال گذشته از كارگاه‌هاي موجود در استان 55 هزار و 365 مرتبه بازرسي انجام داده‌اند.
 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی مطالب این پورتال متعلق به اتحادیه تولید کنندگان و بافندگان قالی تبریز می باشد و استفاده از آنها با ذکر منبع بلامانع است.
EGT.ir©2009-2010,All Rights Reserved


   
©1388,اتحادیه قالی شهرستان تبریز